Dharma Tekstproducties

Nicole Mulders

Menu

Spring naar de inhoud
  • Welkom
  • Achtergrond
  • Portfolio
  • Contact

Interview met Jos Timmer chefkok van restaurant De Kas

Gepubliceerd op: 10 maart 2018

Interview met Jos Timmer chefkok van restaurant De Kas

Gepubliceerd in De hippe vegetarier

Vorig bericht

Filosofe Eva Meijer: “De politieke stem van dieren moet gehoord worden.”

Volgend bericht

Interview: vegan kookboekenauteur Lisette Kreischer

Recente publicaties

  • Distilleerder Leon van Welie: “Ik heb een enorme passie voor het distilleren van fruit.“
  • Boek: “Gezichten van het hospice”
  • Rik Jansma van sterrenrestaurant Basiliek: “Voor mij is smaak het allerbelangrijkste in de keuken.”
  • Methylprednisolon in capsulevorm ‘Mijn primaire drijfveer: het gemak voor de patiënten’
  • Stichting KlimaatGesprekken en Arlande werken samen aan een beter documentsysteem.
  • De Nieuwe Winkel uit Nijmegen: “Het tijdperk van planten breekt aan”
  • “Het probleem van duurzaamheid is urgent”
© 2023 Dharma Tekstproducties
Mede mogelijk gemaakt doorWordPress & Themegraphy