Dharma Tekstproducties

Nicole Mulders

Menu

Spring naar de inhoud
  • Welkom
  • Achtergrond
  • Portfolio
  • Contact

Interview met Jos Timmer chefkok van restaurant De Kas

Gepubliceerd op: 10 maart 2018

Interview met Jos Timmer chefkok van restaurant De Kas

Gepubliceerd in De hippe vegetarier

Vorig bericht

Filosofe Eva Meijer: “De politieke stem van dieren moet gehoord worden.”

Volgend bericht

Interview: vegan kookboekenauteur Lisette Kreischer

Recente publicaties

  • GreenTwist: Iris wil mensen helpen zodat ze een optimale gezondheid kunnen ervaren
  • ‘Mensen met MS lijken geen groter risico te lopen’
  • “Mijn ogen zijn erdoor geopend”, Jochem Jansen over Stichting Cash2Grow
  • Hoogleraar Jan Jonker over duurzaamheid: ”Ik heb haast. Het schiet niet hard genoeg op.”
  • Hotspot: restaurant BRL Venray, goed voor no-nonsense vegarecepten
  • Interview met groentekokkin Mari Maris
  • Bas Bakker van ABN AMRO over het Leger des Heils: “De bevlogenheid in de ideële wereld is prachtig.”
© 2021 Dharma Tekstproducties
Mede mogelijk gemaakt doorWordPress & Themegraphy